Έλενα Μπάση: «Με προβλημάτισε πάρα πολύ, με αποκάλεσαν διεμφυλική»

Έλενα Μπάση

"Έχω πάθει πλάκα πραγματικά με τον κόσμο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ως επί το πλείστον είναι γυναίκες" ανέφερε η Έλενα Μπάση.

Στο Καλύτερα Δεν γίνεται βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Μπάση, η οποία ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική με τις δηλώσεις της. Ανάμεσα σε άλλα η πρώην παίκτρια του The Bachelor ανέφερε ότι κάποια σχόλια στα social media την προβλημάτισαν όπως τα εξής:

«Δεν με ενόχλησε αλλά με προβλημάτισε πάρα πολύ. Επειδή τώρα τελευταία βλέπω τα social media και τα tweet μου, είδα από πολλούς ανθρώπους ότι με αποκάλεσαν διεμφυλική, ως trangender. Με το φτωχό το μυαλό τους πίστεψαν ότι αυτό το πράγμα θα με προσβάλει ή ότι θα θιχτώ. Θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αν θα είχα γεννηθεί trans. Δεύτερον η ετεροφυλοφιλία δεν είναι ο μόνος σεξουαλικός προσανατολισμός. Θα ήθελα να το θίξω αυτό γιατί κάποιοι είναι μπερδεμένοι και θα πρέπει να ξεμπερδευτούν».

«Έχω πάθει πλάκα πραγματικά με τον κόσμο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ως επί το πλείστον είναι γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ άτιμα πλάσματα. Πολύ κακό πράγμα.» πρόσθεσε η Έλενα Μπάση.