Έλενα Κουντουρά: «Δεν θα το πιστέψετε ποια είναι η ηλικία μου»

Έλενα Κουντουρά

"Αισθητικές παρεμβάσεις θα ήθελα να κάνω, αλλά πρέπει να το πάρω λίγο και απόφαση, γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρα", λέει η Έλενα Κουντουρά.

Η Έλενα Κουντουρά μίλησε στο Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα για όλα. Ο χρόνος που περνά και η ηλικία της ήταν ανάμεσα στα όσα συζήτησαν οι δύο γυναίκες.

«Ο χρόνος δεν με φοβίζει καθόλου και ο λόγος είναι ότι έχω καλά γονίδια. Ίσως αν δεν είχα καλά γονίδια να με ενοχλούσε λίγο περισσότερο. Μου αρέσει που μεγαλώνω και θέλω να μεγαλώσω ωραία. Δεν θέλω να γεράσω. Κάθε περίοδος της ζωής έχει και τη δική της ομορφιά.

Τον Νοέμβριο -δεν θα το πιστέψετε, ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω- θα κλείσω τα 60. Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε κι εγώ», εξομολογήθηκε η Έλενα Κουντουρά.

«Αισθητικές παρεμβάσεις θα ήθελα να κάνω, αλλά πρέπει να το πάρω λίγο και απόφαση, γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Πιο πολύ τα ενέσιμα είναι που με τρομάζουν. Προτιμώ να είναι πιο ήπιες οι παρεμβάσεις. Αυτό το μπότοξ ας πούμε που είχα δοκιμάσει και ήταν καταπληκτικό δεν μπορώ να το συνεχίσω, με φοβίζει», ανέφερε η Έλενα Κουντουρά.