Έλενα Κορωναίου: Η άγνωστη σχέση της διαγωνιζόμενης του Star Academy με τη Δαλιδά!

Έλενα Κορωναίου

Η παίκτρια που αποχώρησε από το Star Academy μίλησε για όλα! Ποιος είναι ο λόγος που πήρε την απόφαση να φύγει;

Η Έλενα Κορωναίου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το σπίτι του Star Academy και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για μιλήσει για τους λόγους της αποχώρησης της.

«Το φανταζόμουν πολύ μεγάλο αυτό. Ότι θα κάνουμε πράγματα πάρα πολλά και είχαμε πολλές κενές ώρες. Όταν είσαι σε ένα σπίτι και έχεις τόσες κενές ώρες, υπάρχει πρόβλημα. Όταν δεν έχουμε μαθήματα δεν περνάει αυτός ο χρόνος και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πάντα θέλω να κάνω κάτι. Έφευγα από το σπίτι μου το πρωί και γυρνούσα το βράδυ.»

[dfp_ads id=236982]

«Με κάποια παιδιά ήρθα, κοντά δεν μπορώ να σου πω ότι ήρθα με όλους. Είμαστε άνθρωποι και δεν ταιριάζουμε με όλους. Αλλά έχασα τον εαυτό μου. Έχασα τη χαρά μου. Ήμουν συνέχεια γκρινιάρα, συνέχεια με ενοχλούσε κάτι.»

Η Έλενα Κορωναίου αναφέρθηκε ακόμα και στην Δαλιδά και την αντίδραση της μέσα στο σπίτι του Star Academy και αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίζονται από το παρελθόν…«Τη Δαλιδά την ξέρω 10 χρόνια και την συνάντησα τυχαία στο Star Academy. Κάναμε παρέα παλιά. Είχαμε κοινούς φίλους και κάναμε παρέα. Νομίζω απλά ότι διογκώνονται όλα τα συναισθήματα εκεί μέσα. Αυτό ένιωθα κι εγώ, οπότε δεν την παρεξηγώ.»