Έλενα Γκρέκου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση»

Έλενα Γκρέκου

"Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι για να πάει στη σχολή", εξομολογείται η Έλενα Γκρέκου στο Super Κατερίνα.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Έλενα Γκρέκου και ο Περικλής Κονδυλάτος. Το ζευγάρι που αποχώρησε στο τελευταίο live του J2US μίλησε για τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό show του Alpha, ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

«Έχεις πολύ ωραία φωνή, τρομερό σώμα και όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι θα μπορούσες να είχες κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Για ποιους λόγους επέλεξες να μείνεις πιο πίσω;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατ’ αρχάς σε ευχαριστώ, Κατερίνα μου, που μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Όλο αυτό το διάστημα ήθελα να κάνω πράγματα αλλά δεν γινόταν, γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον Χάρη και μου ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω», ανέφερε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

«Οι ανάγκες που είχε το παιδί, η φροντίδα του, το να ξυπνάω 7 η ώρα το πρωί, να τον πηγαίνω φροντιστήριο… όλα αυτά με έκαναν να μείνω πίσω. Ένιωθα την ανάγκη να νιώσω τη μητρότητα από κοντά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Έχει έναν χρόνο τώρα που ξαναμπήκα στα πράγματα, όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει πιλότος. Είναι 19 χρονών, σπουδάζει στην Egnatia Aviation, στην Καβάλα. Για να βγάλουμε αυτή τη σχολή, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι», εξομολογείται η Έλενα Γκρέκου.

«Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, γιατί μόνο αυτόν έχω», τονίζει η τραγουδίστρια κλείνοντας.