Έλενα Γκρέκου για Survivor: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Καλύτερα να δω Οικογενειακές Ιστορίες»

Έλενα Γκρέκου

"Είναι τόσο κίτρινο που χαλάει την αισθητική σου αυτό το πράγμα", σχολιάζει η Έλενα Γκρέκου.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχολίασε η Έλενα Γκρέκου. Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

«Συγγνώμη, ρε παιδιά, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Δεν αντέχω, θα σκάσω. Καθόμαστε τώρα και βλέπουμε… χίλιες φορές να δω Οικογενειακές Ιστορίες, πιο ωραίες είναι», ανέφερε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

«Είναι τόσο κίτρινο που χαλάει την αισθητική σου αυτό το πράγμα. Είναι λες και τους έχουν βάλει όλους να παίζουν έναν ρόλο εκεί μέσα», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο μπαίνει ο καθένας. Άλλος έχει ανάγκη τα χρήματα, άλλος την προβολή. Κι εγώ κάποια στιγμή όντως έκανα άλλες επιλογές. Δούλεψα επαρχία, σε μαγαζιά που δεν ήθελα να δουλέψω, όμως έβγαλα με αξιοπρέπεια έβγαλα το ψωμί μου», ανέφερε στη συνέχεια η Έλενα Γκρέκου.

«Θεωρώ ότι όταν είσαι αξιοπρεπής, δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι μόνο η Ελευθερία, είναι όλο αυτό που βλέπω», διευκρινίζει η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Έλενα Γκρέκου δε δίστασε να παραδεχθεί πως η αρνητική εικόνα της Ελευθερίας Ελευθερίου μέσα στο Survivor μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επαγγελματική της πορεία.