Έλενα Γκρέκου: «Δεν μας βοήθησε όσο θα έπρεπε ο Βαλάντης»

Έλενα Γκρέκου

"Δεν μου αρέσει να μιλώ άσχημα για τον πατέρα του παιδιού μου" ανέφερε η Έλενα Γκρέκου.

Η Έλενα Γκρέκου φιλοξενήθηκε στο Καλοκαίρι Yes και μίλησε για το μεγάλωμα του παιδιού της και αν έλαβε βοήθεια από τον Βαλάντη μετά τον χωρισμό τους.

«Η σχολή που πήγε ο γιος μου ήταν πάρα πολύ ακριβή, οπότε έπρεπε να μπω σε αυτή την διαδικασία (σ.σ. να πουλήσω το σπίτι μου). Θα έκανα οτιδήποτε για το παιδί μου ακόμα κι αν χρειαζόταν να κάνω τρεις δουλειές. Όταν κάνεις παιδί αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου, αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση… Είχα την οικογένειά μου δίπλα μου που με στήριξαν ειδικά τα πρώτα χρόνια μέχρι να πατήσω στα πόδια μου, διότι ένας χωρισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος» ανέφερε η Έλενα Γκρέκου.

«Δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει ο Βαλάντης όσο θα έπρεπε. Θα μπορούσε περισσότερο. Ήταν λίγο δύσκολα. Δεν μου αρέσει να μιλώ άσχημα για τον πατέρα του παιδιού μου. Οι σχέσεις είναι καλές, έκανε ό,τι μπορούσε κι έπεσε περισσότερο βάρος σε εμένα. Για αυτό είμαι ακόμα πιο περήφανη γιατί ήρθε ο γιος μου, με αγκάλιασε και μου είπε «σε ευχαριστώ κι αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα μπορούσα να πετύχω τα όνειρά μου» συμπλήρωσε η Έλενα Γκρέκου.