Έλενα Γκρέκου: Απαντά για την επίμαχη δήλωση – «Τι ήθελα να το πω αυτό;»

Έλενα Γκρέκου

"Δεν είχα φασαρίες απλά οι γύρω μου μού λένε: μα τι είπες τώρα;", διευκρινίζει η Έλενα Γκρέκου.

Την απάντησή της για την πρόσφατη δήλωσή της που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως δίνει η Έλενα Γκρέκου. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», μίλησε για την προσωπική της ζωή τονίζοντας πως μπορεί να είναι σε σχέση αλλά ταυτόχρονα είναι ανοιχτή στη διεκδίκηση.

Αυτή τη φορά η Έλενα Γκρέκου, με αφορμή τη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο, μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα σημεία για τη συγκεκριμένη της δήλωση.

«Σε γενικές γραμμές είμαι σχεσάκιας εγώ. Αν ερωτευτώ, κάνω σχέση και κολλάω. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στη ζωή μας, όπως ένας μεγάλος έρωτας», δηλώνει η Έλενα Γκρέκου.

«Τι ήταν να το πω αυτό, παιδιά; Τι ήταν να το πω; Δεν είχα φασαρίες απλά οι γύρω μου μού λένε: μα τι είπες τώρα; Παιδιά, σε αυτή τη ζωή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Μπορεί να περνάω τον δρόμο και να συναντήσω έναν έρωτα που δεν μου έχει ξανατύχει και το ίδιο να συμβεί και στον δικό μου σύντροφο», ξεκαθαρίζει η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

Τι θα απαντούσε στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου; Η Έλενα Γκρέκου επισημαίνει: «Πολύ ωραίο είναι το νυφικό αλλά μετά τι γίνεται; Δε χαλάει λίγο το γλυκό; Εγώ βλέπω τι συμβαίνει με τους γύρω μου. Δε θέλω να δέσω τον γάιδαρό μου, που λέμε».