Έλενα Γκρέκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, ο Πάνος Βλάχος θα ήταν γνωστός;»

Έλενα Γκρέκου

"Oταν είχα χωρίσει, μου την έστηναν και μένα τα media έξω από τα μαγαζιά" θυμάται η Έλενα Γκρέκου.

Την Έλενα Γκρέκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει την προσωπική της άποψη για όσα είπε ο Πάνος Βλάχος για τα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Γκρέκου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα, όταν είχα χωρίσει, μου την έστηναν και μένα τα media έξω από τα μαγαζιά. Εγώ όμως εκτιμώ την δουλειά σας γιατί βγαίνετε έξω στη βροχή, με δύσκολες συνθήκες και είναι μια σκληρή δουλειά».

«Δήλωσε ωστόσο ο Πάνος Βλάχος, ενώ είχαν πάει οι κάμερες στην πρεμιέρα του, ότι τα media βρωμίζουν ότι όμορφο δουν» υπογράμμισε ο ρεπόρτερ για να πει με νόημα η τραγουδίστρια τα εξής. «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, θα ήταν γνωστός όμως; Εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω».

«Θέλω να πω δηλαδή ότι, όταν έχουμε ανάγκη για να διαφημίσουμε τη δουλειά μας, είναι καλές οι κάμερες ενώ όταν, δεν τις έχουμε ανάγκη, δεν είναι καλές οι κάμερες» συμπλήρωσε, ακόμα, η Έλενα Γκρέκου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.