Έλενα Γαλύφα: «Θα ήθελα να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Έλενα Γαλύφα

"Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια κουβέντα για το My Style Rocks" παραδέχθηκε η Έλενα Γαλύφα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στα κακεντρεχή σχόλια και τις αρνητικές κριτικές όσο και στην πιθανή συμμετοχή στο νέο κύκλο του My Style Rocks.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του, είτε αρνητική είτε θετική και πολλές φορές η αρνητική κριτική μας φτιάχνει κιόλας. Δηλαδή βλέπουμε αν έχει βάση αυτό και καλυτερεύουμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας. Με τη Ραμόνα Βλαντή έχουμε βγει και συνυπήρχαμε πολλές φορές οπότε, εάν κάτι την είχε ενοχλήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Την έχω υποστηρίξει και σε πάρα πολλές παρέες και σχόλια που τυγχάνει να είναι και εκείνη το επίκεντρο».

«Για το My Style Rocks δεν έχω κάνει κάποιο ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια κουβέντα. Από το τι ακούγεται μέχρι να καταλήξουμε στα τελικά ονόματα θα διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα. Νομίζω ότι τα ονόματα δεν έχουν κλειδώσει ακόμα. Δεν είναι αυτά που ακούγονται τα πρόσωπα. Μπορεί να είναι κάποιο από αυτά αλλά είναι πολύ νωρίς».

«Δεν θα με πείραζε να έβλεπα την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση του My Style Rocks. Εννοείται ότι θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στο κομμάτι της παρουσίασης σε αυτό το πρότζεκτ. Και το My Style Rocks το έβλεπα όπως και το GNTM με το οποίο έχω έρωτα» πρόσθεσε η Έλενα Γαλύφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.