Έλενα Γαλύφα: «Στα πρώτα ταξίδια του συζύγου μου μιλούσαμε με ασύρματο μία φορά τον μήνα»

Έλενα Γαλύφα

"Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές κι έτσι το έπεισα και παντρευτήκαμε" ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Η Έλενα Γαλύφα έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή καθώς και για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί και 15 χρόνια παντρεμένοι. Δεν έχουμε παιδιά κι αυτό καμία φορά βοηθάει. Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τα θέλω του άλλου. Δεν έχω τις τύψεις ότι αφήνω κάποιον στο σπίτι πολλές ώρες. Μιλάμε καθημερινά και παλιότερα στα πρώτα του ταξίδια θυμάμαι ότι ήμασταν με έναν ασύρματο μία φορά τον μήνα. Είχε μαγαζιά με εστίαση, οπότε ήρθε η κρίση και τα έκλεισε γιατί είχε πρόβλημα και αναγκάστηκε να στραφεί στη θάλασσα. Ο σύζυγός μου είναι στήριγμα για εμένα.

Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές κι έτσι τον έπεισα και παντρευτήκαμε. Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή και δεν το σκέφτηκα.

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να γίνω μαμά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω να δώσω πάρα πολλή αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη.» ανέφερε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

Για την Βίκυ Καγιά συνέχισε: «Όταν βγαίνει κάτι προς τα έξω, υπάρχει κάτι ήδη. Δεν υπάρχει καπνός δίχως φωτιά. Παρόλα αυτά μπορεί να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία είδηση, ένας μύθος γύρω από ένα πρόσωπο, επειδή πουλάει. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τώρα αν συνέβη κάτι παρασκηνιακά, εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αν με πήγαινε ή δεν με πήγαινε η Χ Βίκυ»

Παρακάτω είπε για την Ηλιάνα Παπγεωργίου και το Shopping Star: «Από τη στιγμή που βγήκε σαν επιλογή η Ηλιάνα, θέλησαν την Ηλιάνα. Ούτως ή άλλως έχει περάσει από 40 κύματα και είναι στην τηλεόραση. Για να είναι κάτι έχει. Αν της πηγαίνει ή όχι, θεωρώ ότι είναι ένα εύκολο project επειδή το έζησα και έκανα δοκιμαστικό. Την ημέρα του δοκιμαστικού δεν ήθελα να πάω γιατί ήμουν σε κακό mood και είχα πιει κάτι κρασιά σε ένα event. Μου είχε γίνει πρόταση για το My Style Rocks τη χρονιά που ήταν και η Ηλιάνα.»