Έλενα Γαλύφα: «Πέρασα και εγώ από δοκιμαστικό για το Shopping Star, δεν είναι κακό»

Έλενα Γαλύφα

"Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου" ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Έλενα Γαλύφα στο Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά. Η γνωστή fashion blogger μίλησε για την εμπειρία από το GNTM, το δοκιμαστικό που έκανε για το Shopping Star και το ενδεχόμενο να βρίσκεται η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.

«Πέρασα υπέροχα στο GNTM. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν μια όμορφη συνθήκη που δημιουργήθηκε και μακάρι να έχει και μέλλον. Το παρακολουθούσα και πριν λάβω και τώρα που μπλέχτηκα και προσωπικά. Για να το σταματήσουν κάτι θα είδαν, καμιά φορά κάνει καλό για να πάρει τα πάνω του και να βγει πιο δυναμικό μπροστά» είπε η Έλενα Γαλύφα.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star συνέχισε: «Όταν έχεις πάθος για αυτό που κάνεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Θα τα πάει εξαιρετικά. Πέρασα κι εγώ από δοκιμαστικό. Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό. Είναι ένα υπέροχο πρότζεκτ κι έχει να κάνει με καθημερινές γυναίκες, οπότε οποιαδήποτε κοπέλα θα επιλεγόταν για αυτήν τη θέση, θα έδινε τον δικό της χαρακτήρα και θα κούμπωνε σε αυτό το project».

Τι ανέφερε για την Σοφία Χατζηπαντελή και το ενδεχόμενο να λάβει μία από τις θέσεις των κριτών στο My Style Rocks;: «Είναι υπέροχη και θα τη ρωτήσω. Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα να το κάνει. Την αγαπώ. Μου αρέσει γιατί είναι αυθόρμητη και χωρίς κανόνες. Καμία φορά αυτό λείπει. Μπορεί να είναι Κυπραία, αλλά έρχεται από μια άλλη χώρα. Δεν τη νοιάζει το κατεστημένο και δεν είναι σε κουτάκια. Οπότε είναι ωραίο αυτό το αυθόρμητο. Αυτό αγγίζει κι αγαπά ο κόσμος. Είναι ένα project μόδας, οπότε σίγουρα θα ήμουν πολύ καλή από κάτι άλλο. Θα το συζητούσα για το My Style Rocks».