Έλενα Γαλύφα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει περάσει και από εκπομπές που δεν ήταν πετυχημένες και με τίτλους όχι πολύ ωραίους»

Έλενα Γαλύφα

"Επειδή ήταν επιτυχημένη ήδη σε μία χρονιά, που ήταν το πρώτο πρόσωπο, δεν θα το χαλούσα αυτό. Θα έδινα ακόμα μία χρονιά, αλλά μπορεί να σκέφτεται και κάτι παραπάνω" δήλωσε η Έλενα Γλαύφα.

Η Έλενα Γαλύφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή fashion blogger μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε για το Shopping Star και που τελικά την παρουσίαση θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρεις πως πάνε τα δοκιμαστικά. Πέρασε πολύς κόσμος και δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις ή δεν το έχεις για να το κάνεις, απλά επιλέγουν κάτι διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι, απλά προτίμησαν την Ηλιάνα. Κάνει και λίγο ντόρο γιατί κανένας δεν περίμενε ότι θα φύγει από μία επιτυχημένη χρονιά στο My Style Rocks. Εμένα μου άρεσε. Αν με ρωτάς, αν θα το έκανα αν ήμουν η Ηλιάνα, εγώ μπορεί να έμενα στο My Style Rocks να σου πω την αλήθεια. Δεν θα ήθελα να πάρω ένα τέτοιο βάρος. Κάτι θα ξέρει καλύτερα» ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

«Επειδή ήταν επιτυχημένη ήδη σε μία χρονιά, που ήταν το πρώτο πρόσωπο, δεν θα το χαλούσα αυτό. Θα έδινα ακόμα μία χρονιά, αλλά μπορεί να σκέφτεται και κάτι παραπάνω. Επειδή υπάρχει μεταξύ τους (σ.σ. με την Βίκυ Καγιά) -το οποίο μπορεί να είναι από το τίποτα- ήταν πολύ έξυπνο. Δεν το περίμενε και κανένας να φύγει. Παρόλα αυτά είναι λίγο επικίνδυνο.

Μου αρέσει η Ηλιάνα στην τηλεόραση, είναι ένα φρέσκο κορίτσι. Έχει περάσει από πολλά στάδια και από εκπομπές που δεν ήταν πετυχημένες και με τίτλους όχι πολύ ωραίους κι όμως αξιοπρεπέστατα βρίσκεται στην τηλεόραση. Είναι στα μέτρα της» κατέληξε η Έλενα Γαλύφα.