Έλενα Γαλύφα για Ραμόνα Βλαντή: «Άρχισε πάλι, ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια»

Έλενα Γαλύφα

«Απέχουμε πάρα πολύ, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου, έχω μεγαλώσει πολύ διαφορετικά», είπε η Έλενα Γαλύφα για τη Ραμόνα Βλαντή.

Στα όσα είπε χθες η Ραμόνα Βλαντή απάντησε σήμερα η Έλενα Γαλύφα. Η ίδια τόνισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα μπορούσε να συνομιλήσει μαζί της.

Η Ραμόνα Βλαντή είπε, μεταξύ άλλων, στις χθεσινές της δηλώσεις: «Όταν είχα κόντρα με τη Βίκυ Καγιά, το Ελενάκι πήρε τη θέση της. Τώρα θέλει να πάρει και τη θέση αυτή; Τότε είχε πάρει το μέρος της Καγιά, τώρα παίρνει το μέρος της Σοφίας. Μάλλον δεν έχει δει τι έχω πει εγώ γιατί και για την ίδια θεωρώ ότι δεν έχει άποψη για τη μόδα. Ξέρω τι πάει να κάνει τώρα, λιγουρεύεται τη θέση του My Style Rocks».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε χθες η Ραμόνα Βλαντή

«Άρχισε πάλι η Ραμόνα! Δεν θέλω να δώσω κάποια συνέχεια. Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, προσπάθησα να κρατήσω μια άλφα στάση. Καλά κάνει και εκφράζεται όπως θέλει, προφανώς θέλει να είναι στο προσκήνιο, αλλά εγώ θα ήθελα να απέχω από όλο αυτό. Το ωραίο θα ήταν να έρθει να μου τα πει κι εμένα, αφού τα λέει σε εσάς.

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να διαιωνίζεται μια αρνητικότητα, για εκείνη δεν κάνει καλό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και με χαρά θα μπορούσα να την ακούσω, να συνομιλήσω. Απέχουμε πάρα πολύ, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου, έχω μεγαλώσει πολύ διαφορετικά», είπε η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε το απόσπασμα στο 3:31…

Η Έλενα Γαλύφα πρόσθεσε επίσης: «Αισθάνομαι άβολα να τοποθετούμαι σε απαντήσεις και να κάνω κριτική. Ας της δώσουμε κάποια θέση για να μην έχει τέτοια εμπάθεια».