Έλενα Γαλύφα: «Αν δεν με πάρετε για την σωστή πρόταση, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο»

Έλενα Γαλύφα

"Δεν ήθελα να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι... με έφτιαξε" δηλώνει η Έλενα Γαλύφα.

Με την Έλενα Γαλύφα συνομίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική fashion blogger μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε μετά την συμμετοχή στο GNTM και την πεισματική άρνηση να βρεθεί σε ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το GNTM μου έγιναν προτάσεις για πράγματα που είναι εκτός μόδας και της αρνήθηκα. Για ριάλιτι σίγουρα! Και στο Survivor μου είχαν πει να πάω και στο Celebrity μου είχαν πει, γιατί τους ξέρω στην παραγωγή. Όταν χτύπαγε το τηλέφωνο, το μυαλό μου πήγαινε πάντα στο My Style Rocks και όταν μου έλεγαν ξανά «έλα, θα μπεις Survivor;». «Αν δεν με πάρετε για την σωστή πρόταση, να μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο» τους απαντούσα».

Θα μου πεις όμως γιατί δεν μπήκα σε αυτά τα ριάλιτι; Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν και καλά κάνουν και πάνε όσοι πάνε με τόσα πολλά χρήματα. Τα λεφτά ήταν πραγματικά πολλά και για δυο μέρες μπήκα σε σκέψεις. Δεν ήθελα όμως να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι… με έφτιαξε. Δηλαδή είμαι από την αρχή μόνη μου, παλεύω μόνη μου, έχω διαλέξει τον δύσκολο δρόμο δεν θέλω να με απογειώσει κανένα ριάλιτι και θέλω να το πάω έτσι μέχρι τέλους».

«Για το My Style Rocks με πήραν τώρα για να πάω να κάνω γκεστ, δεν μπόρεσα όμως να πάω γιατί ήμουν εκτός Αθηνών. Για τον νέο κύκλο δεν έκανα καμία συζήτηση μολονότι έχει γραφτεί, όχι. Βέβαια, επειδή θα πάει ο Λάκης Γαβαλάς, ζουζουνίστικα λίγο γιατί είμαστε πολύ φίλοι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Έλενα Γαλύφα στη νέα της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo