Έλενα Δομάζου: Από το House of fame στην… κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή

Έλενα Δομάζου

Εμφάνιση - έκπληξη στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου".

Μια απρόσμενη… επίσκεψη είχε ο Μάρκος Σεφερλής από την Έλενα Δομάζου, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και η εκρηκτική τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «House of fame» πήρε την μαμά της και αποφάσισε να μας δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες!

«Έχω τη χαρά να έχω δίπλα μου μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Έλενα Δομάζου και μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες μαμάδες» αναφώνησε, με χαμόγελο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του παιχνιδιού μαγειρικής. «Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι μας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σας βλέπουμε και θα μαγειρέψετε εδώ για εμάς αλλά και για τον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι».

Με τη σειρά της, φορώντας την κόκκινη ποδιά, η Έλενα Δομάζου σχολίασε με χιούμορ πως «μετά δεν ξέρω αν θα χαρείτε! Όταν βέβαια το πάρω απόφαση και μπω στην κουζίνα, πάει καλά. Δηλαδή δεν έχει μείνει κανένας παραπονεμένος και πάντα με τις οδηγίες της μαμάς».

«Κάνω ότι θυμάμαι, πειραματίζομαι και λιγάκι, αλλά μου βγαίνει σε καλό τις περισσότερες φορές. Ελπίζω και σήμερα να βγει σε καλό, αν και δεν εγγυώμαι! Για μένα, δε, βαριέμαι να μαγειρεύω πάρα πολύ! Όταν έχω παρέα, όμως, το ευχαριστιέμαι πολύ» συμπλήρωσε ακόμα η πανέμορφη τραγουδίστρια στο πλατό της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.