Έλενα Χριστοπούλου: Βάζει τέλος στην τηλεοπτική της διαδρομή;

Έλενα Χριστοπούλου

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Έλενα Χριστοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show. Η γοητευτική πρώην κριτής του My Style Rocks πρόδωσε, μέσα σε όλα, το ενδεχόμενο να μην τη δούμε ποτέ ξανά στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » η τηλεόραση, τρία χρόνια τώρα, μοιάζει πάρα πολύ με τον χώρο της μόδας και με την κοινωνία. Η τηλεόραση είναι η κοινωνία σε ένα κουτί και δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στα φώτα, το make up και τα μαλλιά»!

«Θελκτική είναι γιατί σε βοηθάει πάρα πολύ με τα παρεμφερή που κάνεις. Φυσικά δηλαδή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν είναι για να τρελαθώ κιόλας. Δεν έχει γίνει και κάτι τρομερό» πρόσθεσε. «Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτή να είναι και η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή σήμερα μαζί σου. Είπα μπορεί και δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό».

Βεβαίως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην «τσιμπήσει» με χιούμορ τις παραπάνω δηλώσεις της καλεσμένης του για να δημιουργήσει ένα ωραιότατο… τρέιλερ!