Έλενα Χριστοπούλου: «Στην προκειμένη περίπτωση έχω περάσει πολύ μεγάλο ψυχικό βάρος»

Έλενα Χριστοπούλου

"Τύψεις και ενοχές έχεις, όταν έχεις κάνει κάτι λάθος και έχεις βάλει τους ανθρώπους σου να πουν ψέματα".

Στη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Ηλιάκη στο Marie Claire και την Εβίτα Τσιλοχρήστου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δικαστική διαμάχη που είχαν η Έλενα Χριστοπούλου με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλίτση. Το σχετικό απόσπασμα διαβάστηκε στο Πρωινό μας και η Έλενα Χριστοπούλου είπε:

«Διαβάζοντας τη συνέντευξη της Μαρίας αισθάνθηκα, αρχικά υπερήφανη για το ότι είναι στη ζωή μου πολλά χρόνια τώρα. Η Μαρία όμως, δεν πήρε θέση υπέρ μου, στάθηκε δίπλα στην αλήθεια και αυτό είναι το πιο βασικό για τον λόγο που είμαι περήφανη. Τη Μαρία την έχουν πολιορκήσει πολλάκις για να πάρει θέση και δεν το έχει κάνει. Τώρα πια που βγήκε η απόφαση και έχει λήξει η ιστορία θετικά για εμάς, την ευχαριστώ και δημόσια γιατί στάθηκε δίπλα στην αλήθεια».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη συνεργάτιδά της αν υπήρξε στιγμή που αισθάνθηκε τύψεις κι ενοχές για την εμπλοκή αυτών των γυναικών στη συγκεκριμένη ιστορία. Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε:

«Είχα ένα βάρος. Τύψεις και ενοχές έχεις, όταν έχεις κάνει κάτι λάθος και έχεις βάλει τους ανθρώπους σου να πουν ψέματα. Στην προκειμένη περίπτωση έχω περάσει πολύ μεγάλο ψυχικό βάρος γιατί αυτές οι συγκεκριμένες γυναίκες μου στάθηκαν πάρα πολύ. Δεν το έκαναν άνθρωποι που περίμενα και το έκαναν αυτές οι γυναίκες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Δικαιώθηκαν όμως. Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν».