Έλενα Χριστοπούλου κατά GNTM: «Άκομψο και αντιαισθητικό, τι θα σκεφτόταν ο Μαρσέλ Ντυσάν;»

Έλενα Χριστοπούλου

«Είδαμε τα κορίτσια με το πιγκάλ να είναι έτσι... Το πιγκάλ είναι κόνσεπτ μαζί με το κινητό και το κραγιόν; Είναι αρπαχτή αυτό», λέει η Έλενα Χριστοπούλου.

Για τη χθεσινή φωτογράφιση με τη λεκάνη και το πιγκάλ στο GNTM μιλούσαν στο «Πρωινό μας». Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, τόνισε πως ήταν κάτι αντιαισθητικό και άκομψο.

«Όταν έβλεπα το επεισόδιο θυμήθηκα τον εικαστικό που άλλαξε τη σύγχρονη τέχνη, τον Μαρσέλ Ντυσάν, με το δημόσιο ουρητήριο, και είπα τι θα σκεφτόταν τώρα αν έβλεπε αυτό το πράγματα. Αυτό το βρήκα πάρα πολύ άκομψο, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Θεωρώ ότι το να βάζεις τα κορίτσια μαζί με έναν πελάτη, να φωτογραφηθούν με τέτοιο τρόπο…

Δεν είναι τέχνη στη φύση, καμία σχέση. Αυτές οι φωτογραφίες που έχουν γίνει, για πάρα πολλά χρόνια με τέτοιου είδους εικόνες, έχουν γίνει σε στούντιο, είναι με άλλα φώτα. Εδώ τις βλέπουμε πιο πέρα από το σπίτι, να έχουν πάρει τη λεκάνη και κάνουν αυτό το πράγμα που κάνουν», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε στη συνέχεια: «Είναι βαθιά αντιαισθητικό αυτό. Είδαμε τα κορίτσια με το πιγκάλ να είναι έτσι… Το πιγκάλ είναι κόνσεπτ μαζί με το κινητό και το κραγιόν; Είναι αρπαχτή αυτό».