Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Άριστη σχέση δεν θα την έλεγα, δεν μπορώ αυτά τα γλυκούλια»

Έλενα Χριστοπούλου

"Έχουμε μία σχέση σεβασμού, μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες, θα μείνω στον σεβασμό", είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την Βίκυ Καγιά.

Έφτασε η στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου θα έπρεπε να παρακολουθήσει και να σχολιάσει βίντεο με την Βίκυ Καγιά. Η Φαίη Σκορδά το προλόγισε και απευθυνόμενη στη συνεργάτιδά της τόνισε πως έχουν άριστες σχέσης. Εκείνη, λοιπόν, φρόντισε να δώσει το στίγμα της από την πρώτη στιγμή.

«Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού, μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες, θα μείνω στον σεβασμό», είπε η Ελένα Χριστοπούλου.

«Καλή επιτυχία της εύχομαι, θα της πηγαίνει πάρα πολύ. Δεν έχω καταφέρει να δω πολλά πράγματα, αλλά θα το καταφέρω όμως», είπε στη συνέχεια στις δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου και η απάντηση ήρθε από το πλατό:

«Έτσι θέλουμε και μπροστά από τις κάμερες και πίσω από τις κάμερες να κάνουμε, να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι, να βοηθάμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να λέμε αλήθεια. Εγώ θέλω ό,τι λέω στον καναπέ μου να το λέω και μπροστά στην κάμερα, δεν μπορώ να κάνω αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα και να αισθάνομαι διαφορετικά και κάποιος κόσμος ας παρεξηγείται και ας στεναχωριέται για κάποια πράγματα».

«Είναι πάντα επαγγελματίας η Βίκυ. Δεν μπορούμε ποτέ να πούμε το αντίθετο», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.