Έλενα Χριστοπούλου για Γιώργο Λιάγκα: «Καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει»

Χριστοπούλου Γραμμέλη

Έλενα Χριστοπούλου και Αφροδίτη Γραμμέλη μιλούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη, μιλώντας για το τηλεοπτικό τους μέλλον και το ενδεχόμενο να τις δούμε και την επόμενη σεζόν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω τηλεοπτικά σχέδια, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις. Είναι νωρίς. Φυσικά και είμαι πολύ θετική στο να συνεχίσω και του χρόνου στο πρωινό αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς δική μου επιλογή», αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι δικό μου, δεν πιστεύω σε αυτό, γιατί δεν πιστεύω στην ιδιοκτησία. Μου αρέσει να είμαι μέρος της ομάδας και μέσα από αυτήν υπάρχω. Δεν έχω και τα προσόντα φαντάζομαι για να κάνω κάτι δικό μου», παραδέχεται στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε να πει: «Δεν θα πάρω θέση δημόσια για αυτό. Καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει».

Από τη δική της πλευρά, η Αφροδίτη Γραμμέλη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας ότι ο ελάχιστος χρόνος που διαθέτει δεν θα της επέτρεπε να αναλάβει και κάτι έξτρα.