Έλενα Χριστοπούλου: «Γι’ αυτό είπα αμέσως το ναι στη Φαίη Σκορδά»

Έλενα Χριστοπούλου

"Δεν περίμενα να είμαι εδώ ούτε να νιώθω τόσο ασφαλής" ομολογεί η Έλενα Χριστοπούλου.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί στο νέο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με την Φαίη Σκορδά όσο και την αγαπημένη της φίλη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι πολύ ήρεμη, πολύ ωραία και περιμένω να ξεκινήσουμε με ωραία συναισθήματα. Δεν το περίμενα αυτό για να πω την αλήθεια. Ούτε γω περίμενα να είμαι εδώ και ούτε να νιώθω τόσο ασφαλής. Αλλά είμαι πολύ καλά».

«Στην εκπομπή έχουμε έναν καπετάνιο πολύ δυνατό, που λέγεται Φαίη Σκορδά, οπότε σε λίγο καιρό θα τα δείτε όλα. Σιγά σιγά. Ότι πει ο αρχηγός. Εγώ πιστεύω στις παρέες, ένα το κρατούμενο και δεύτερον εκτιμώ πάρα πολλά χρόνια την Φαίη! Πολύ σοβαρά και αληθινά και αυθεντικά και… είπα αμέσως το ναι»

«Αυτό που μου αρέσει και ακούω απ’ όλους τους δημοσιογράφους και backstage από τον κόσμο είναι ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αγαπημένο παιδί όλων των ανθρώπων. Θεωρώ ότι φέτος θα κάνει κάτι που θα της πηγαίνει πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό» συμπλήρωσε, με φειδώ για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Χριστοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.