Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά για την Ειρήνη Καζαριάν που θα ερμηνεύσει Ίψεν…

Έλενα Χριστοπούλου

«Έχουν πέσει πολλοί πάνω στην Ειρήνη με έναν περίεργο τρόπο…»

Στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι YES” μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε για το… φλέγον θέμα των ημερών, τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση.

«Έχουν πέσει πολλοί πάνω στην Ειρήνη με έναν περίεργο τρόπο που κατ’ εμέ δεν είναι πολύ ορθός. Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν αυτό που έχουν σπουδάσει απαραίτητα.

Κάποιοι πέφτουν στα μαλακά, κάποιοι πέφτουν στα σκληρά. Η Ειρήνη μου, η Ειρήνη μας έχει πέσει στα σκληρά. Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι δεν είμαστε σωστοί απέναντι σε κάτι που μας συμβαίνει.

Δεν έχουμε… διαβάσει ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε με την τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει τι είναι σωστό και τι λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη και είμαστε άνθρωποι… Και η Ειρήνη σαν νέο κορίτσι πρέπει να δοκιμαστεί και αν μπορεί θα το δείξει η ιστορία. Κι αν δεν μπορεί, επίσης θα το δείξει.

Δεν ξέρω αν έχουμε γεννηθεί με οδηγίες χρήσεως μπροστά στην κάμερα, στο φως… Δεν είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν είμαστε όλοι έτοιμοι», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.