Έλενα Ασημακοπούλου: «Δοκιμαστήκαμε πολύ» – «Ήταν περίεργη περίοδος για μένα»

«Υπήρχε ένταση, εκνευρισμός, θλίψη... »

Η γέννηση της κόρης της την έκανε να απέχει συνειδητά από το χώρο της δουλειάς , ωστόσο η ηθοποιός επέστρεψε μέσα από τα «Κλεμμένα Όνειρα» και μίλησε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει, αλλά και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού σας έχουν φέρει σε δυσάρεστη θέση;

Φέτος έγινε πολύ έντονα, που ο Μπρούνο θα πήγαινε στην Ινδία. Εμείς στην αρχή λέγαμε ότι έχουν λάθος πληροφορία και μάλιστα ήμασταν διακοπές όλοι μαζί, εκεί μάθαμε ότι χωρίζουμε. (Γέλια) Ήταν περίεργο και γελάσαμε αλλά δεν θέλαμε να συνεχιστεί και να πάρει άλλη έκταση, έτσι δημοσίευσε ο Μπρούνο μια φωτογραφία στο instagram. Εκείνον τον πείραξε πιο πολύ. Εμένα με ενδιέφερε να μη γίνει παραπάνω σούσουρο, να κάθομαι να απολογούμαι μετά ότι είμαστε μια χαρά και δεν χωρίζουμε.

Έχεις σκεφτεί λόγω κάποιου προβλήματος να χωρίσεις;

Όχι. Μέχρι στιγμής δεν το έχω πει. Δοκιμαστήκαμε πολύ τον πρώτο χρόνο που γεννήθηκε η μικρή, αυτό είναι αλήθεια. Οι αλλαγές ήταν τεράστιες για μένα και για εκείνον. Είχαμε τη δουλειά μας, ταξιδεύαμε πολύ. Ήταν μια περίοδος δύσκολη, προσαρμογής, αλλά δεν περάσαμε έντονα ώστε να πούμε: «Ως εδώ! Τώρα απολαμβάνω περισσότερο τη σχέση με την κόρη μου, παρά όταν γεννήθηκε. Ήταν περίεργη περίοδος για μένα, δεν την απόλαυσα όπως ήθελα. Υπήρχε ένταση, εκνευρισμός, θλίψη… Δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη, μια πεσμένη ψυχολογία κάποιες στιγμές. Όταν γεννήθηκε, υπήρχε μεγάλη χαρά, αλλά μέχρι να μπεις στο πρόγραμμα, στην αρχή, υπήρχε ένταση στο ζευγάρι.

Πήρες αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη;

Πήρα 25 κιλά και τα ευχαριστήθηκα. Έτρωγα σαν… τι να σου πω… συνέχεια. Το απόλαυσα τόσο πολύ, που ότι κιλό έμπαινε το χαιρόμουν. Φούσκωνα, αλλά είχα πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία. Τώρα δυσκολεύομαι που επανήλθα στη δουλειά και θέλω να είμαι , όχι όπως ήμουν, αλίμονο, αλλά δεν θέλω να παραγίνω, θέλω να προσέχω. Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα, αλλά όχι γρήγορα. Τα τελευταία 6 τα έχασα το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν είμαι στα 55 κιλά που ήμουν, αλλά στα 58. Δεν είναι κι εύκολο να τα χάσω πλέον. Μου αρέσει το φαγητό, τρελαίνομαι, θέλω να τρώω. Όταν βγαίνω έξω, τρώω για δύο. Όσο τρώει ο άντρας μου τρώω κι εγώ. Ο άντρας μου δεν θέλει τα γλυκά κι εγώ τρώω και τα δικά του.