Έλενα Ακρίτα: «Να βάλω ένα κουίζ στη Φωτεινή Πιπιλή…»

«Ήταν φιλοφρόνημα που έκανα στον Λάκη Γαβαλά και κοπλιμέντο. Δεν το κατάλαβε»;

Ετυμόλογη όπως πάντα και με αιχμηρό λόγο, η Έλενα Ακρίτα «έσφαξε με το γάντι” τόσο την Φωτεινή Πιπιλή όσο και τον Λάκη Γαβαλά. 

«Να βάλω ένα κουίζ στη συνάδελφο, τη Φωτεινή Πιπιλή, η οποία είπε ότι οι τσάντες της όλες είναι original και ότι βλέπει από χιλιόμετρα μακριά ποια βουλευτίνα έχει μαϊμού τσάντα», είπε η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε: «Θέλω, λοιπόν, η κάμερα να δείξει τη δική μου την τσάντα και να μας πει η Φωτεινή Πιπιλή, αυτή η τσάντα είναι original ή είναι μαϊμού; Κι εγώ θα πω την αλήθεια, έτσι για να μιλήσουμε για μόδα Φωτεινή σε τέτοιες εποχές που πέφτουν οι άνθρωποι από τα παράθυρα». 

Όσο για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Λάκη Γαβαλά από κείμενο της δημοσιογράφου, η Ελένα Ακρίτα διευκρίνησε: «Όταν είχε έρθει η Αμάλ Αλαμουντίν είχα γράψει ένα κείμενο που την καυτηρίασα και έγραφα κάπου ότι όλοι οι παρουσιαστές ειδήσεων έβγαιναν και έκαναν ανάλυση «αχ τι ωραίο αυτό που φοράει”… Και λέω ο κάθε παρουσιαστής ειδήσεων ως wannabe Λάκης Γαβαλάς κάνει κριτική. Αυτό ήταν φιλοφρόνημα που έκανα στον Λάκη Γαβαλά και κοπλιμέντο. Δεν το κατάλαβε; Εκτός αν είναι παρουσιαστής ειδήσεων».

Περισσότερα latest news »