Ελευθερία Ελευθερίου: «Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά»

Ελευθερία Ελευθερίου

«Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, και τη μεγάλη περίοδο που έμεινε χωρίς σύντροφο!

«Με τον κορωνοϊό ακυρωθήκαν όλες οι εμφανίσεις, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Υπάρχει τραγούδι που απέρριψα και το είπε άλλος και έγινε επιτυχία. Δεν μπορείς να ξέρεις όταν ακούς ένα τραγούδι αν θα γίνει επιτυχία. Ήμουν σε ένα ταξί και ήθελα να τσιρίξω όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Ήταν πολύ περίεργο, ήταν μεγάλη η χαρά μου.

Ένα καλό παιδί βασανίζεται σε αυτή τη δουλειά. Αλλά όταν έχεις πείσμα τα καταφέρνεις. Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι δύσκολο ο λόγος σε αυτή τη δουλειά να γίνει συμβόλαιο. Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στη συνέχεια: «Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμαστε στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμαστε αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor. Είμαι καλά. Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ. Έχω μείνει πολύ καιρό μόνη μου. Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις».