Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή – «Μου έβγαλε μία λύπη η εικόνα σου»

Ελευθερία Ελευθερίου

"Όταν μπήκα στο Survivor ήμουν εκτός δισκογραφίας για αρκετά χρόνια και έπρεπε κάτι να κάνω. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενα", εξομολογείται η Ελευθερία Ελευθερίου.

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια «λύγισε» όταν ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει την εικόνα της μέσα στο Survivor All Star, το έντονο περιστατικό που είχε η ίδια με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τη γενικότερη κατάσταση με την προσωπική της ζωή.

«Μου έβγαλε μια λύπη η εικόνα σου τον τελευταίο καιρό. Μου έβγαλε μια στεναχώρια η ιστορία σου. Αξίζει λέω μια τόσο ωραία γυναίκα να τα περνάει όλα αυτά;», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Ελευθερία Ελευθερίου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Όταν μπήκα στο Survivor ήμουν εκτός δισκογραφίας για αρκετά χρόνια και έπρεπε κάτι να κάνω. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενα αλλά στάθηκα δυνατή στο να αντιμετωπίσω μια κατάσταση», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Ήξερα πως ό,τι και να γινότανε θα κρινότανε. Εκεί πέρα, θέλοντας ή μη, όλοι θέλουν να συμμετέχουν στο δικό σου πρόβλημα και εκεί από πάνω έπεσαν όλοι οι παράγοντες», πρόσθεσε στον σχολιασμό της η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι οι συνθήκες και δεν ξέρεις πώς θα φερθείς σε μια περίεργη φάση αλλά και πώς θα αντιδράσει και ο άλλος. Από τις ανθρώπινες συμπεριφορές μου βγαίνουν παράπονα. Ήταν πολύ περίεργο. Δεν μου αρέσει να κάνω υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία Ελευθερίου.