Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο»

Ελευθερίου Πρίαμος

"Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα και το αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον...", απαντά η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Στάθη Σχίζα.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά τον επικό τους καβγά στο Survivor All Star, αλλά και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Στάθη Σχίζα.

«Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μία γνωριμία πολλών χρόνων, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη», δηλώνει η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του παιδιού. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα και το αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον…», αναφέρει για τον Στάθη Σχίζα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στην προσωπική της ζωή.

«Ο Τριαντάφυλλος βγήκε και είπε για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας, είναι το πρακτορείο Reuter», σχολίασε στη συνέχεια στο πάνελ της εκπομπής ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι τόσο καλή σε σημείο που να είναι αγαθή», είπε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα, με τη Μαρία Αντωνά να μεταφέρει σχόλια της τραγουδίστριας από πρόσφατη επικοινωνία τους.

«Ας ασχοληθούν, λέει, με τα δικά τους κι ας με αφήσουν εμένα στην ησυχία μου. Αν είχε άλλη τροπή το παιχνίδι, μπορεί να έμενε περισσότερο», ανέφερε η δημοσιογράφος.