Ελευθερία Ελευθερίου: Ενοχλήθηκε με τη δημοσιογράφο – «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε»

Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της με το τηλεοπτικό συνεργείο, που της ζήτησε μία δήλωση για τα φιλιά Καρολίνας και Μάριου-Πρίαμου στο Survivor.

Την Ελευθερία Ελευθερίου εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, προκειμένου να δώσει μία πρώτη απάντηση για τα τρυφερά πλάνα ανάμεσα στον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλύν-Καλύβα στο Survivor All Star.

Στο σύντομο βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου και αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση επί του θέματος.

«Έλα, κορίτσια. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε» αρκέστηκε να σχολιάσει η τραγουδίστρια, δείχνοντας εμφανώς την ενόχλησή της. Όταν η δημοσιογράφος της ζητά να κάνει έστω μία δήλωση, εκείνη αρνείται σε έντονο τόνο.

«Δεν είναι ωραίο, δεν της αρέσει» σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προσθέτει: «Είναι δύσκολη η θέση της».

«Εγώ έχω άλλη ερμηνεία: είναι λογική, ετοιμάζεται να πάει στο νησί, έτσι λέει όχι-όχι όπως όλοι» επισήμανε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.