Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν νομίζω να συνεργαστώ ξανά με τον Τριαντάφυλλο»

Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν αναζητώ κάποιον άνθρωπο να κάνω οικογένεια, νομίζω είναι τυχερά αυτά», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα.

«Το τραγούδι που κάνω επανεκτέλεση είναι το “Σε πήρα σοβαρά” του Σαρμπέλ, το ανεβάσαμε στο Tik Tok κι έκανε 10.000.000 προβολές», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για τον Τριαντάφυλλο, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε πως «είμαι άνθρωπος που θέλω να αφήνω τα πράγματα να καταλαγιάζουν. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συζητάω γιατί άκρη δεν θα βγάλεις. Και επειδή το ξέρω ότι άκρη δεν βγάζεις, το έχω αφήσει στην άκρη.

Θα είμαι πολύ πιο διαλλακτική στο θέμα συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο, αν θα υπάρξει ποτέ ξανά, που δεν νομίζω. Έχει γίνει μια επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο, του έχω πει κάποια πράγματα κι ελπίζω να τα έχει καταλάβει».

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε επίσης: «Μου έχει τύχει να φάω τρελή τούμπα από ένα γαρύφαλλο όταν τραγουδούσα στην Αμερική. Μου έχει συμβεί να μου φύγει η φούστα την ώρα που τραγουδάω. Δεν ξέρω αν με φλερτάρουν, νομίζω ότι ο κόσμος δεν φλερτάρει πολύ, ίσως περιμένουν τις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα. Δεν αναζητώ κάποιον άνθρωπο να κάνω οικογένεια, νομίζω είναι τυχερά αυτά».