Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε την φράση που είπε στον Στάθη Σχίζα πριν αποχωρήσει

Ελευθερία Ελευθερίου

"Δεν χρειάζεται να νιώθω άσχημα. Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής" είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Την Ελευθερία Ελευθερίου υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο επίκεντρο, όσο συμμετείχε στο Survivor, για κάποια πράγματα που ανέφερε στον Στάθη Σχίζα πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη «Δεν έχεις χαιρετίσματα». Δεν χρειάζεται να νιώθω άσχημα. Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής. ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ο Μαρτίκας πούλησε τον Στάθη και τον Νίκο κι ερχόταν σε εμένα και μου έκραζε τον Στάθη. Μου έλεγε ότι ο Στάθης δεν είναι καλό παιδί και κάποια πράγματα που του είχε εκμυστηρευτεί» συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.