Ελευθερία Ελευθερίου – Αντέδρασε στις ερωτήσεις για το Survivor: «Θα πούμε τίποτα άλλο;»

Ελευθερία Ελευθερίου

"Τα είπαμε! Δεν έχω καμία άποψη..."

Την Ελευθερία Ελευθερίου  συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Ενώ όμως η γοητευτική τραγουδίστρια μιλούσε μια χαρά για το Survivor και ότι περιβάλει αυτό, ξαφνικά κουράστηκε και θέλησε να μιλήσει για άλλα θέματα.

Τι θα γίνει με τον Τριαντάφυλλο, υπάρχει περίπτωση να σας αφήσει για τον Άγιο Δομίνικο και να πάει στο Survivor;» ρώτησε αρχικά η ρεπόρτερ την τραγουδίστρια για να απαντήσει εκείνη για τον συνάδελφο της, με τον οποίο και συνεργάζονται αυτή την περίοδο επί σκηνής, ως εξής. «Αυτά να τα ρωτήστε στον Τριαντάφυλλο. Εγώ αυτά δεν τα γνωρίζω. Αν φύγει και μ’ αφήσει… Τριαντάφυλλε, συγγνώμη, αλλά αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Όχι, είναι υποχρεωμένος να κάτσει εκεί μαζί μου».

«Εσύ, το να πας στο Survivor, υπάρχει σαν ενδεχόμενο;» ρώτησε εκ νέου η ρεπόρτερ με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεκαθαρίζει πως «συγγνώμη, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος για μένα έχει κλείσει οριστικά».

Στην τρίτη όμως και… φαρμακερή ερώτηση για το Survivor, η νεαρή τραγουδίστρια δεν έκρυψε την ενόχληση της. «Θα πούμε κάτι άλλο πέρα από το Survivor; Τα είπαμε! Δεν έχω καμία άποψη».

Ωστόσο, στη συνέχεια, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε για τις φημολογούμενες μειώσεις στο οικονομικό κομμάτι των παικτών του ριάλιτι πως «θα τους κάνει πιο πολύ να είναι συνεπείς γιατί, όπως το έχω ζήσει, όταν ξέρουν ότι χάνουν το «κασέρι» τους πονάει λίγο».