Ελεάνα Βραχάλη για το πρόβλημα υγείας της: «Ήμουν έτοιμη για όλα»

Ελεάνα Βραχάλη

"Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από κάτι και το κουβαλάνε μαζί τους μια ολόκληρη ζωή, πριν συμβεί δεν ήξεραν πόση δύναμη έχουν" αναφέρει η Ελεάνα Βραχάλη

Η Ελεάνα Βραχάλη παραχώρησε μία συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε για τα δημοφιλή κομμάτια που έχει γράψει, τη σχέση-ζωής που έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από κάτι και το κουβαλάνε μαζί τους μια ολόκληρη ζωή, πριν συμβεί δεν ήξεραν πόση δύναμη θα έχουν τη στιγμή που συμβαίνει. Προέκυψε μια δύναμη που δεν ξέρω αν ήταν δικιά μου, από κάπου προήλθε πάντως. Ήμουν έτοιμη για όλα», απαντά η γνωστή στιχουργός για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας. «Το μόνο που έχω στερηθεί λόγω του προβλήματος υγείας είναι ότι δεν πηγαίνω τόσο συχνά σε live, δεν έχω τις αντοχές», προσθέτει στη συνέχεια.

«Πέρα από την καλλιτεχνική χημεία, υπάρχει με τον Μιχάλη και μία ψυχική σύνδεση που είναι σπάνια. Όταν ξεκινούσαμε ήμασταν 22 χρονών παιδιά, ήταν πρωτόγνωρα όλα αυτά για μένα» αναφέρει η στιχουργός για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ αποκάλυψε πως τους στίχους για το κομμάτι «Το Σ’ αγαπώ» τους πέταξε αρχικά στα σκουπίδια και η αδελφή της ήταν εκείνη που τους βρήκε και τους έδωσε στον τραγουδιστή.