Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Κανείς δεν το έμαθε αυτό και είναι η πρώτη φορά που το λέω»

Ελεάνα Παπαϊωάννου

«Όλοι μπορεί να νόμιζαν ότι στο Fame Story ο Ανδρέας δημιουργούσε ίντριγκες, αλλά ο Ανδρέας μάς προστάτευε», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Καλεσμένη στην αφιερωματική εκπομπή, στη Super Κατερίνα, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν σήμερα η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εποχή του Fame Story αποκαλύπτοντας και λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε.

«Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να μου εμπιστευόταν ένα τραγούδι. Αυτός ο άνθρωπος είναι από τους πιο ζεστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είναι πολύ τρυφερός. Όλοι μπορεί να νόμιζαν ότι στο Fame Story ο Ανδρέας δημιουργούσε ίντριγκες, αλλά ο Ανδρέας μάς προστάτευε.

Πράγματα που η τότε παραγωγή ήθελε να βγάλει προς τα έξω, ο Ανδρέας ήταν αυτός που είπε ότι δεν θα βγουν αυτά τα πράγματα. Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι είναι εδώ γιατί πρέπει να μου βγάλει το αρνητικό μου», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω και κάτι που πρώτη φορά το λέω. Κανείς δεν έμαθε ότι εγώ έφυγα δύο φορές με ασθενοφόρο από το σπίτι του Fame Story μέσα στη νύχτα. Ο Ανδρέας προστάτευσε τότε πολλά πράγματα».