Ελεάνα Παπαϊωάννου για Fame Story: «Δεν είμαι έτσι πια, ήταν σαν να ήθελαν να με δείξουν πολύ αντιπαθή»

Ελεάνα Παπαϊωάννου

"Στα 18 θα το ξανάκανα. Σήμερα δεν θα το ξανάκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ και η διαχείριση δεν ήταν εύκολη. Δεν είμαι έτσι πια" εξομολογείται η Ελεάνα Παπαϊωάννου για το Fame Story.

Την Ελεάνα Παπαϊωάννου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σε ένα διάλειμμα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις αναμνήσεις της από το Fame Story, με αφορμή τη φημολογούμενη επιστροφή του μουσικού reality στην τηλεόραση.

«Δεν το γνωρίζω ότι θα επιστρέψει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν είναι κάτι όμορφο και βοηθάει πραγματικά τα παιδιά που συμμετέχουν, γιατί όχι;» δηλώνει η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ενώ για το ενδεχόμενο να τη δούμε εκεί ως coach η ίδια ξεκαθαρίζει: «Είμαι πολύ προσηλωμένη αυτή τη στιγμή στην πορεία μου. Θα με ενδιέφερε μόνο υπό όρους και συνθήκες».

Ωστόσο, η λαϊκή τραγουδίστρια θεωρεί πιο πιθανή μία συμμετοχή της στο J2US. «Το J2US θα ήταν πιο εύκολο, γιατί είναι πιο κοντά σε αυτό που κάνω και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Την έννοια του καθοδογητή την έχω λίγο διαφορετικά στο μυαλό μου. Δε νομίζω ότι έχω τόσο μεγάλη πορεία και τόσο μεγάλη εμπειρία», δηλώνει.

Τι θυμάται από την εικόνα της στο Fame Story 1 και θα το ξανάκανε;

«Στα 18 θα το ξανάκανα. Σήμερα δεν θα το ξανάκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ και η διαχείριση δεν ήταν εύκολη. Δεν είμαι έτσι πια. Ήμουν πιο πιτσιρίκα, αθυρόστομη, τότε κάπνιζα, έβλεπα μόνιμα ένα πλάνο με ένα τσιγάρο στο στόμα, σαν να ήθελαν να με δείξουν πραγματικά πολύ αντιπαθή» επισημαίνει η Ελεάνα Παπαϊωάννου.