Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα πολλές απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού»

Ελεάνα Παπαϊωάννου

«Το Fame Story μάς έδωσε τρομακτική αναγνωσιμότητα αλλά ήταν και δίκοπο μαχαίρι», λέει η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την εποχή μετά το Fame Story αλλά και το μεγαλύτερο επίτευγμά της, την κόρη της.

«Το πιο σημαντικό επίτευγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου και η οικογένειά μου. Η κόρη μου είναι 4μιση ετών. Μια φορά με είδε στην τηλεόραση που τραγουδούσα, χόρεψε και μετά είπε “ευχαριστώ πολύ”», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Αναφερόμενη στο Fame Story, η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε: «Όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήμουν 18 ετών και δεν έκανα μεγάλα όνειρα. Διαχειρίστηκα την αναγνωσιμότητα που μου έδωσε το Fame Story όσο καλυτέρα μπορούσα. Δε με ενοχλεί να μιλάω για αυτό αλλά δε θα ήθελα να με καθορίσει. Το Fame Story μάς έδωσε τρομακτική αναγνωσιμότητα αλλά ήταν και δίκοπο μαχαίρι».

Για τις δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού, η Ελεάνα Παπαϊωάννου ανέφερε: «Για να τεστάρω ανθρώπους που ήταν κοντά μου μετά την επιτυχία του Fame Story έλεγα αρλούμπες και εκείνοι συμφωνούσαν. Ήταν σοκαριστικό. Είχα πολλές απογοητεύσεις μέσα στον χώρο του τραγουδιού».