Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι»

Ελεάνα Παπαϊωάννου

"Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν, ήταν το πρώτο του είδους και ήταν σοκαριστικό, δεν ήταν καθόλου εύκολο", παραδέχεται η τραγουδίστρια για την εποχή του Fame Story.

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που της προκάλεσε η είδηση της επιστροφής του Fame Story αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην πορεία της η συμμετοχή της στην πρώτη version του μουσικού reality το 2002.

«Συγκινήθηκα όταν είδα τη διαφήμιση και άκουσα το τραγούδι του Fame Story. Βέβαια και μας βοήθησε το παιχνίδι, όλη εκείνη τη φουρνιά», δηλώνει η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

«Ξαφνικά είχα μία τεράστια αναγνωρισιμότητα. Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν, ήταν το πρώτο του είδους και ήταν σοκαριστικό, δεν ήταν καθόλου εύκολο», παραδέχεται η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο, επειδή δεν μπορούσα να βγω από τη μπροστινή πλευρά, για να αποφύγω τους παπαράτσι», αποκαλύπτει η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Όσον αφορά τη μητρότητα και τα συναισθήματα που της δημιούργησε ο ερχομός της κόρης της, η Ελεάνα Παπαϊωάννου εξομολογείται:

«Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2μιση-3 χρόνια του παιδιού, γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, που αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για όλα. Εγώ είμαι λίγο πιο frau όσον αφορά το πρόγραμμα, την αγωγή και τα όρια αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή».