Έλα και θα Δεις: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται την Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου

Έλα και θα δεις

Έλα και θα δεις: - Απόψε στις 23.00 με εκλεκτούς καλεσμένους.

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» και αυτή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 23:00 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται τη μοναδική δημιουργό των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Μιρέλλα Παπαοικονόμου με τις συναρπαστικές ιστορίες της και τον σπουδαίο μουσικό Δημήτρη Παπαδημητρίου με τις υπέροχες μουσικές και τα τραγούδια του. Μαζί τους αγαπημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν σε σειρές του MEGA,  ο Κώστας Κόκλας, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Κατερίνα Λέχου, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Αγγελική Δημητρακοπούλου μοιράζονται εμπειρίες και αναμνήσεις από την τηλεοπτική τους πορεία.

Ακόμα, στο πλατό της εκπομπής, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται τηλεοπτικά οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς του MEGA «Αναστασία», ο Άλκης Κούρκουλος και η Μυρτώ Αλικάκη. Από το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Στην παρέα του Θοδωρή Αθερίδη θα βρεθούν τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βερόνικα Δαβάκη και ο Θοδωρής Βουτσικάκης που θα μας θυμίσουν τραγούδια που αγαπήσαμε.

Συγκινητικές αποκαλύψεις, κέφι, πειράγματα και φυσικά απίστευτα παρασκήνια από θεατρικές και τηλεοπτικές συνεργασίες που αγαπήθηκαν όσο λίγες στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ MEGA