Εκτροχιάστηκε στην Φάρμα ο Ντούπης – «Είσαι γελοία»

Φάρμα

Φάρμα - Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Ντούπη και Κυριακή.

Μία έντονη λογομαχία ξέσπασε στην Φάρμα ανάμεσα στον Ντούπη και στην Κυριακή Κατσογρεσάκη επειδή ο πρώτος δεν θέλησε αμέσως να διεκδικήσει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Η συζήτηση ξεκίνησε από το πόσο έχει βοηθήσει ο ένας τον άλλον στο ριάλιτι.

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο ίδιος έχει φλερτάρει με την Κυριακή, αυτήν την φορά φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, μην δείχνοντας καλούς τρόπους. Όταν η ίδια του ανέφερε ότι δεν τη νοιάζει τι σκέφτεται για την συμπεριφορά της κι ότι είναι γελοίο όλο αυτό που γίνεται και με τον τρόπο που γίνεται, έλαβε την απάντηση: «Ναι είναι γελοίο κι εσύ γελοία είσαι… Είσαι ότι σε συμφέρει. Αναίσθητη και δεν εκτιμάς τίποτα.» Η ίδια βέβαια ενοχλημένη του απάντησε στην συνέχεια: «Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου.»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Στο τέλος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τον συμβούλευσε να μην ασχολείται μαζί της γιατί μπορεί να βρεθούν αντίπαλοι και να δούνε πως θα πάει η κατάσταση εκτός παιχνιδιού.