Εκτός ορίων στην Ελένη: Ο τσολιάς από την Ελληνοφρένεια έδειξε το …δέρμα του στη Μενεγάκη! «Είμαι παντρεμένη με παιδιά»!

Η "κατά λάθος" μεγάλη αποκάλυψη της παρουσιάστριας! Τα ουρλιαχτά της Ελένης ακούστηκαν σε όλη την Παλλήνη! Είναι έγκυος; Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής!

Η συνάντηση του τσολιά από την Ελληνοφρένεια με την Ελένη Μενεγάκη δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για να βγει εκτός ελέγχου. Όταν η παρουσιάστρια άνοιξε το σακουλάκι να δει το δώρο που της είχε φέρει αντίκρισε ένα εσώρουχο τεραστίων διαστάσεων! «Το βρακί μου σου 'φερα! Θες να δεις;», είπε ο τσολιάς και η Ελένη έριξε το πρώτο ουρλιαχτό.

Κάποια στιγμή, η Ελένη διαπίστωσε ότι είχε ανοίξει ένα κουμπί από τη στολή του τσολιά και αναφώνησε έκπληκτη: «Ωχ! Έχεις δέρμα από μέσα, δεν φοράς κάτι»; Ακολούθησε χαμός… Ο τσολιάς σηκώθηκε και είπε: «Είναι το δέρμα που κατοικώ. Θες να δεις; Λίγο δέρμα Ελένη! Λίγο δέρμα»! Η Ελένη Μενεγάκη ούρλιαζε καθώς ο τσολιάς σήκωνε τη φουστανέλα έτοιμος για καυτές αποκαλύψεις.

Κι ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τα …ακατάλληλα πλάνα της Ελένης, που χάρισε απλόχερα στους τηλεθεατές με το κοντό φόρεμα που φορούσε, ο τσολιάς εντόπισε το δαχτυλίδι της. «Μονοπετράκι; Μονοπετράκι; Λογοδόθηκες;», ρώτησε φέρνοντας σε αμηχανία την παρουσιάστρια. «Εδώ κάναμε παιδί, λογοδόθηκες;», σχολίασε εκείνη. Την παρατήρηση του τσολιά: «Λέγανε ότι είσαι έγκυος πριν από καιρό. Θα είχε φανεί αν ήταν. Δεν είσαι…», η Ελένη την άφησε να περάσει χωρίς σχόλιο.

https://www.youtube.com/embed/3I4Jd7GxIJo
Λίγο αργότερα, κι ενώ η …σεξουαλική παρενόχληση του τσολιά στην Ελένη ήταν εκτός ορίων, η παρουσιάστρια χωρίς να το πολυσκεφτεί φώναξε: «Μη με πειράζεις, είμαι γυναίκα παντρεμένη και με παιδιά»!