Εκτός ορίων επίθεση σε διαγωνιζόμενο του X Factor! Απολύθηκαν οι κριτές…

Πως αντέδρασε εκείνος;

Δύο κριτές του X Factor στη Νέα Ζηλανδία ξεπέρασαν τα όρια και έχασαν τη θέση τους μετά το on air bullying που έκαναν σε διαγωνιζόμενο.

Η Natalia Kills και ο Willy Moon ζευγάρι στη ζωή και κριτές στο ίδιο show απολύθηκαν από την MediaWorks, την ιδιοκτήτρια εταιρία του δικτύου TV3 μετά τον λεκτικό τραμπουκισμό εναντίον παίκτη στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο 25χρονος Joe Irvine δέχτηκε χλευαστικά σχόλια από την Kills και κατηγορίες πως αντιγράφει το στυλ του Moon «από τα μαλλιά μέχρι το κοστούμι. Έχεις καθόλου την αξία και σεβασμό προς την αυθεντικότητα;» ρώτησε τον διαγωνιζόμενο πριν του επιτεθεί με λέξεις όπως «ανατριχιαστικός», «κακόγουστο» και «αηδιαστικό».

«Είσαι περίγελος» του είπε όταν εκείνος ολοκλήρωσε την ερμηνεία του στο «Cry me a River», «το βρήκα καλλιτεχνικά βάρβαρο», «ντρέπομαι που κάθομαι εδώ με την παρουσία σου και που πρέπει να σου δώσω αξία απαντώντας με την άποψη μου. Με έκανες να αρρωστήσω. Δεν έχεις ταυτότητα.» έλεγε η κριτής όσο ο κόσμος τη γιουχάιζε.

Ψύχραιμος ο διαγωνιζόμενος άκουσε τα όσα είχε να πει η Kills – η οποία ξεπέρασε ακόμα και τον μάστερ των προσβολών στο αντίστοιχο βρετανικό show, Simon Cowell – και το μόνο που είπε ήταν «ευχαριστώ, είσαι πολύ όμορφη».
Στη συνέχεια ο σύζυγος της τον αποτελείωσε λέγοντας πως σε εκείνον «έκανε φτηνό και εξωφρενικό» ενώ τον παρομοίασε με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του “Psycho” Norman Bates! «Νομίζει κανείς πως θα ράψεις το δέρμα κάποιου στο πρόσωπο σου και θα τους σκοτώσεις όλους».

Τόσο η Kills όσο και ο Moon οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες εκτός του show καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο «τα σχόλια αυτά είναι ανεπίτρεπτα και δεν αφορούν στην ερμηνεία» και ο Joe Irvine δέχτηκε άπειρα μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο, τον οποίο ευχαρίστησε…

Δείτε την εκτός ορίων επίθεση στον νεαρό: