Εκτός “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” Καπουτζίδης – Μπακοδήμου! Ποιο το μέλλον τους στο κανάλι;

Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος…

Όλο το ρεπορτάζ για το μέλλον του Ελλάδα έχεις Ταλέντο έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο θα υπάρχουν αλλαγές στην κριτική επιτροπή, καθώς όπως τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο show.

«Στον ΣΚΑΙ θα δούμε σαρωτικές αλλαγές από Σεπτέμβρη που βεβαίως αφορά και στις σχέσεις της Acun Medya με τον ΣΚΑΙ, οι οποίες διαταράχθηκαν λιγάκι με όλα αυτά που έγιναν με το Survivor. Ποια είναι, όμως, η είδηση. Για το Ταλέντο υπήρχε μια αρχική σκέψη να μην ξεκινήσει από Σεπτέμβρη, αλλά να πάει στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, λοιπόν, επικράτησε η άποψη να συνεχίσει, αλλά με αλλαγές.

Πρώτον, δεν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα και αυτό διότι ήδη από πέρυσι δυσκολεύτηκαν στο να βρουν ταλέντα με αποτέλεσμα τα πρόσωπα που έφτασαν και στον τελικό να μην είναι όλα πρώτης γραμμής. Δεύτερον, θα έχουμε αλλαγές και στην κριτική επιτροπή. Το πρώτο πρόσωπο που απ’ ότι λέγεται προς το παρόν δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Οι λόγοι είναι ότι θα έχει το Voice, αλλά και επίσης ότι του έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΙ. Έχει και το θέατρο, οπότε ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Βεβαίως και είναι επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη, ξεκάθαρα.

Η Μαρία Μπακοδήμου επίσης απ’ ότι λέγεται στον ΣΚΑΙ δεν θα είναι στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο διότι με το που ολοκληρώνεται το Power of Love, ο ΣΚΑΙ έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία. Η μία σκέψη είναι να αναλάβει κάτι στη late night ζώνη και η δεύτερη σκέψη είναι να κάνει καθημερινή εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!