Εκτός εαυτού ο Αϊβάζης σε αγώνα χάντμπολ!

Τα έβαλε με τη γραμματεία!

Την οργή του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Αϊβάζη, προκάλεσε η αντίδραση της γραμματείας σε μια ερώτηση του κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ ΕΣΝ Βριλήσσια-Φθία Λαμίας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Την φετινή χρονιά ο Γιάννης Αϊβάζης αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την επαρχιακή ομάδα. Ωστόσο, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο των Βριλησσίων ο έμπειρος χαντμπολίστας έχασε αρκετές φορές την ψυχραιμία του. Αιτία οι αποφάσεις των διαιτητών που θεωρούσε ότι αδικούν την ομάδα του. Εκτός αυτού ο ηλεκτρονικός πίνακας που καταγράφει το σκορ του αγώνα δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα τόσο ο Γιάννης Αϊβάζης όσο και οι συμπαίκτες του να ρωτούν συνεχώς τα μέλη της γραμματείας για το σκορ.

Σε μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Αϊβάζης κατευθύνθηκε ξανά στη γραμματεία για να ρωτήσει το σκορ του αγώνα. Ο χρονομέτρης του απάντησε αλλά με τρόπο ειρωνικό, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός ηθοποιός. Το γεγονός αυτό έκανε τον Γιάννη Αϊβάζη να βγει εκτός εαυτού και να αντιδράσει με τον τρόπο που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο: