Εκτός εαυτού η Μερκούρη! Αποκάλεσε Αντίχριστους Αγάθωνα – Δασκουλίδη!

Είπε «μασόνο» τον Γερολυμάτο!

Για το προσκύνημα των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» μιλούσαν οι καλεσμένοι της εκπομπής «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR εκφράζοντας τις απόψεις τους. Τα αίματα «άναψαν» όταν ο Αγάθωνας με καυστικό τρόπο αντιτάχθηκε στα λεγόμενα της γιατρού κ. Ανεμοδουρά:
«Η κυρία που μιλάει είναι γιατρός; Θα πρέπει να της πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τίποτα κυρία μου. Αν είστε εσείς γιατρός, εγώ είμαι Κινέζος βατραχάνθρωπος». 

Με αφορμή αυτό η Ειρήνη Μερκούρη επιτέθηκε στον Αγάθωνα αποκαλώντας τον Αντίχριστο!

«Σίγουρα είστε άθεος και Αντίχριστος και έχετε κάτσει και έχετε αράξει ως κάποιος και είστε μέσα στο σκοτάδι. Μέσα στο σκότος. Δεδομένο αυτό. Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε σε απόλυτο σκοτάδι.»

«Ποια είναι; Σε εμένα απευθύνεται η Ειρήνη Μερκούρη; Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα, από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε πάντα να ξέρετε.»

«Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι άνθρωπος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν και σας ευχαριστώ που με καλέσατε να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό και την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανα της. Δεν υπάρχει ειδωλολατρεία. Οι Αντίχριστοι έχουν κάνει αιρέσεις τεράστιες και το ξέρουμε. Μιλάτε σε μια Ελλάδα ορθόδοξη προσέξτε.»

«Δυστυχώς, η Ελλάδα κάποτε ήταν Ελλάδα, δεν ήταν χριστιανική χώρα και ούτε ορθόδοξη.»

Όμως αυτή ήταν μονάχα η αρχή για την γνωστή τραγουδίστρια που συνέχισε αποκαλώντας μασόνο τον Γιώργο Γερολυμάτο και Αντίχριστο τον Γιώργο Δασκουλίδη!

«Κύριε Γερολυμάτε καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, τι κάνετε; Προφανώς είστε μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες. Είναι μασονία. Λέτε θαύματα γίνονται παντού, είπε και ο θεός ο Ιησούς Χριστός, ο πραγματικός, η Αγία Τριάδα, ότι θεοί θα λέγονται πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να λέτε ότι είστε χριστιανός και να λέτε ότι γίνονται θαύματα ο μασονισμός ο βουδισμός αυτό λέγεται μασονία.»

«Ξεκαθάρισε για ποιον μιλάς γιατί πριν είπες πίσω από τις κάμερες ότι εγώ είμαι φανατική, Εσύ είσαι Αντίχριστος ρε Γιώργο άμα το πάμε έτσι, εσύ δεν είσαι χριστιανός, εσύ είσαι ψεύτης χριστιανός, είσαι δήθεν χριστιανός.» είπε η Ειρήνη Μερκούρη στον Γιώργο Δασκουλίδη βγάζοντας από τα ρούχα του τον Γιώργο Γερολυμάτο:«Κυρία Μερκούρη είστε λίγο αναιδής, δεν έχει δικαίωμα δηλαδή κάποιος να πει την άποψη του;»

Δείτε τους απανωτούς καβγάδες που ξέσπασαν:

https://www.youtube.com/embed/EFyW2uWZaLc