Εκτός εαυτού η Μαίρη Συνατσάκη – «Τα έβαλε» με τον Αλέρτα για τον Πετρετζίκη

«Ο Άκης έχει φτύσει αίμα μέσα στις κουζίνες, δεν θα έρθει ο...»

Ο Διονύσης Αλέρτας αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την εκπομπή JOY έπειτα από μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, που το MEGA του ζήτησε να κατεβάσει, θεωρώντας ότι φωτογραφίζει τον Άκη Πετρετζίκη, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να το κάνει.

Ακολούθησαν διάφορες δηλώσεις του, όλο το διάστημα που πέρασε, ωστόσο η πιο πρόσφατη ήταν εκείνη που έβγαλε από τα ρούχα της την Μαίρη Συνατσάκη, αφού ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν αναφέρθηκε συγκεγκριμένα στον Άκη…

«Ναι αλλά πιο πριν λέει ότι δεν το είπε για τον Άκη μωρέ… Είναι κοφτερό το μυαλό του και είναι έτσι πολύ χύμα, αλλά το μαζεύει! Ε μα εκνευρίζομαι όμως! Δεν έχει να κάνει με τον Άκη, έχει να κάνει με το υφάκι, το οποίο είναι απαράδεκτο, και είναι πάρα πολύ μεγάλος τσαμπουκάς και αφού είσαι τόσο μεγάλος τσαμπουκάς ας πεις ότι το είπες για τον Άκη. Μην το γυρίζεις μετά… «α δε το είπα», αν το ήξερα ότι είναι το αγαπημένο παιδί του MEGA δε θα το έλεγα, και τατουάζ και παγκάτοι και τέτοια… Ο Άκης έχει φτύσει αίμα μέσα στις κουζίνες, δεν θα έρθει ο οποιοσδήποτε να το το αναιρέσει αυτό. Ήταν μόνος του στην Αγγλία και παιδευόταν για να βγάλει τα προς το ζην και να βοηθήσει και την οικογένεια του. Μην βάζουμε ένα «τηλεοπτικό» μπροστά και αυτό μειώνει την αξία του; Έξαλλη έγινα!»