Εκτός εαυτού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την Ελένη Φουρέιρα! Γκουντάρας: «Ελιάνα, σταμάτα!»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Επέστρεψε ορεξάτη στην παρέα της Ελένης η Ελιάνα Χρυσικοπούλου...

Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για την Ελένη Φουρέιρα και τις μιμήσεις της στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη βγήκε εκτός εαυτού επειδή …η Ελένη Φουρέιρα μιμήθηκε την Δέσποινα Βανδή, την Πάολα και την Καλομοίρα.

[dfp_ads id=236982]

«Συγγνώμη, αλήθεια μου λες; Δεν το πιστεύω ότι διαφωνούμε τόσο πολύ σε αυτό.» ξεκίνησε να λέει στην Ελένη Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια ανέφερε πόσο πολύ της άρεσαν οι μιμήσεις της Ελένης Φουρέιρα. «Την είδα σήμερα και λέω γιατί να το κάνεις αυτό; Είσαι μια χαρά. Έχεις να πεις χίλια πράγματα, είσαι στο τραγούδι στην κορυφή στο ρεπερτόριο σου. Βγαίνεις και κάνεις μιμήσεις οι οποίες δεν ήταν ούτε αστείες. Και την Φουρέιρα την κάνουν, αλλά οι κωμικοί, δεν την κάνει η Δέσποινα Βανδή, δεν την κάνει η Τάμτα.

Δεν λέω ότι κάνουμε μιμήσεις μόνο όσοι έχουμε ταλέντο σε αυτό, κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά τα κάνουμε στις παρέες μας. Δηλαδή, ειδικά για μία συνάδελφο και μια γυναίκα συνάδελφο, το θεωρώ πάρα πολύ. Δηλαδή είναι σαν να ξεκινήσεις εσύ τώρα να πεις, ας κάνω που είμαι καλή στις μιμήσεις την Ελεονώρα Μελέτη, την Σταματίνα, την Τζένη, δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Δεν είμαι σε μια παρέα, είμαι στην τηλεόραση, στον Κωστόπουλο.

Ελένη Φουρέιρα: Αμήχανη παύση στο πλατό! Ο Κωστόπουλος την ρώτησε για τον Μποτία!

Δεν μου άρεσε αισθητικά καθόλου και μου φάνηκε ότι κατά κάποιο τρόπο τις κάνει σαν καρικατούρα. Είναι συνάδελφοί της. Δηλαδή, δεν τις μιμείται για να τις πετύχει ακριβώς. Μιμείται πως κάνει η μία τα χείλια της έτσι, πως στέκεται η άλλη έτσι. Νομίζω ότι για αισθητικούς λόγους δεν χρειαζόταν να το κάνει δημόσια. Να το κάνει στις παρέες της. Δεν είπα ότι το έκανε για να τις κράξει, απλά έτσι όπως βγαίνει, που λέει ότι η μία κάνει τον ποπό της, η άλλη κάνει τα χείλια της, η άλλη κάνει τα μαλλιά της» σχολίαζε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου χωρίς να σταματά.

Ελένη: «Βρε συ Ελιάνα μην τα βλέπεις όλα τα πράγματα τόσο πολύ αυστηρά και σοβαρά, δηλαδή χαλάρωσε λίγο. Ζούμε σε τόσο άσχημες εποχές, να γελάει και λίγο το χειλάκι μας. Σκέψου όλοι τώρα να αρχίσουμε να παρεξηγιόμαστε ο ένας με τον άλλον»

Γκουντάρας: «Ελιάνα σταμάτα!»