Εκτός εαυτού η Χρυσούλα Διαβάτη! «Γιατί το φτηναίνετε τόσο πολύ; Δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι…»

Χρυσούλα Διαβάτη
Κόκκαλο Καραβάτου και Κατσούλης με την καλεσμένη τους Χρυσούλα Διαβάτη!

«Από δηλώσεις πάντως στο παρελθόν έχετε δείξει ότι σας ενοχλεί και κάτι ακόμη… η εισβολή κατά κάποιο τρόπο τραγουδιστών» ανέφερε η Δήμητρα Καλφούντζου και η Χρυσούλα Διαβάτη που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Έτοιμο το πρωινό ξεκίνησε να ανεβάζει τους τόνους…

«Άντε πάλι το πάμε το θέμα εκεί. Καταλάβατε γιατί δεν πάω εγώ σε εκπομπές; Γιατί όλοι το γυρίζουν και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Ο ηθοποιός μπορεί να τα κάνει όλα γιατί το επάγγελμα μας είναι μια συνισταμένη όλων των τεχνών, πρέπει να χορεύει, να τραγουδάει, πρέπει να τα κάνει όλα. Ένας τραγουδιστής δεν μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλιώς ας πάει να γίνει ηθοποιός. Ή μπορεί να γίνει ηθοποιός και να τραγουδάει κιόλας και βέβαια θα παίζει σε ειδικά πράγματα.

Μπορεί να παίξει σε ένα μιούζικαλ. Γιατί δεν μπορώ να πάω να χειρουργήσω, ούτε ενός τραγουδιστή που είναι showman, show- woman να πάω να κάνω το νούμερο του στο κέντρο, είναι μια άλλη δουλειά, την οποία θαυμάζω, αλλά είναι ειδική δουλειά. Ο καθένας είναι στο χώρο του» απάντησε η ηθοποιός που λίγο αργότερα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με το θέμα στο οποίο ήθελε να την πάει η Νανά Ηλιοπούλου…

Βγήκε από τα ρούχα της η Χρυσούλα Διαβάτη

«Ένας καλλιτέχνης, θα αναφερθώ στον Σάκη Ρουβά γιατί είμαι και θαυμάστρια…» πρόλαβε να πει η δημοσιογράφος και η Χρυσούλα Διαβάτη έγινε έξαλλη: «Όχι να μην αναφερθείτε, καλά κάνετε και είστε, μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα να πούμε άλλα πιο ουσιώδη; Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ. Κι εγώ ευγενική είμαι, δεν σας έδειρα…».

Όταν δεν, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο θέμα των αδειών και η Νανά Ηλιοπούλου σχολίασε περί αστυνομίας, η Χρυσούλα Διαβάτη βγήκε εκτός εαυτού!

«Γιατί το  φτηναίνετε τόσο πολύ; Εγώ αν ήξερα δεν θα ερχόμουν ειλικρινά. Μπορώ να μην εκνευρίζομαι πρωί πρωί; Γιατί εσείς έχετε ένα χαμόγελο στο στόμα σας… Αυτά είναι που είπατε τα μίντια. Για αυτό και ξέρουν όλοι πόσο επιλεκτική είμαι και ήρθα εδώ μόνο για αυτό το ζευγάρι το οποίο εκτιμώ και σέβομαι» διαμαρτυρήθηκε η ηθοποιός φέρνοντας σε αμηχανία τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη που είχαν «παγώσει».