Εξοργισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό – «Είναι καραγκιοζιλίκι αυτό που συμβαίνει»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δείτε τι έγινε και γιατί ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο νέος κύκλος του MasterChef, που αναμένεται να ξεκινήσει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τον Ιανουάριο. Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” βρέθηκε χθες έξω από τα στούντιο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία γενική πρόβα πριν την έναρξη των πρώτων γυρισμάτων και συγκεκριμένα των οντισιόν. Τι συνέβη, όμως, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξω φρενών;

Το Πρωινό εντόπισε τον Πάνο Ιωαννίδη κατά την άφιξή του στο στούντιο, ωστόσο, ο διακεκριμένος σεφ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και απλά έστειλε ένα φιλί στην κάμερα.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι της παραγωγής περικύκλωσαν τον Πάνο Ιωαννίδη προκειμένου να τον “προστατέψουν”, εξόργισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε: «Γιατί έκαναν έτσι οι άνθρωποι; Επέδειξαν υπερβάλοντα ζήλο. Δεν είναι το θέμα ο Πάνος, αλλά να σε απομακρύνουν και να κλείνουν την πόρτα στα μούτρα σου νιώθεις αγενής, αλλά δεν είμαστε αγενείς, τη δουλειά μας κάνουμε. Είναι καραγκιοζιλίκι αυτό που συμβαίνει εδώ».

«Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, τα τεστ κορονοϊού θα είναι συνεχόμενα. Οι υποψήφιοι που θα δούμε στις οντισιόν μετακινήθηκαν στην Αθήνα με ειδική άδεια της πολιτικής προστασίας, ενώ θα υπάρχουν συνεχείς απολυμάνσεις στους χώρους. Επίσης δεν θα υπάρχουν εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.