Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τον Θάνο Τζήμερο στον αέρα: «Σοκ! Τι είπε;»

Κατερίνα Καινούργιου

«Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον Θάνο Τζήμερο φιλοξένησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Τα αίματα ωστόσο, άναψαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με την παρουσιάστρια να κλείνει τη σύνδεση.

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μια γυναίκα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα –γιατί είμαι στην ίδια κατηγορία– είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά, ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Θάνος Τζήμερος απάντησε: «Είπα με τον συνεργάτη σας ότι δεν θα ήθελα να κουβεντιάσω για πράγματα, τα οποία προφανώς δεν μπορείτε να καταλάβετε. Προφανώς δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Κυρία Καινούργιου, πρέπει να μάθετε τι σημαίνει ρατσισμός και σεξισμός».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, επειδή δεν έχω παιδί.  Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε επίσης: «Μας έχετε προσβάλλει όλους. Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνω την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι πολύ που δεν είναι φέτος στη Βουλή άνθρωποι σαν κι εσάς. Γεια σας, κύριε Τζήμερε. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τι είπε; Και μας προσέβαλε και φουλ κιόλας».