Εξοργισμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Τάσο Σοφρωνίου: «Είναι αγενής, απαξιωτικός»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Μιλάει απαξιωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε εμείς», λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Κατά του Τάσου Σοφρωνίου ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας». Η δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε αγενή, λέγοντας επίσης πως πρέπει να είναι πιο ευγενής και ήρεμος.

«Εγώ διαφωνώ με τον κύριο Σοφρωνίου και θέλω πολύ φιλικά να του πω να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας γιατί το ξέρουμε κι εμείς αυτό το κόλπο. Το να μας μιλάει έτσι απότομα και με το να αδειάζει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτουν άποψη…

Επειδή και στο ριάλιτι τον έχω παρακολουθήσει να είναι πάρα πολύ απαξιωτικός… Είναι αγενής! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δημόσιο πρόσωπο, είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Δεν με αφορά η έντασή του, είναι αγενής. Μιλάει απαξιωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε εμείς».