Εξομολόγηση καρδιάς από τη Μαρία Μαρκέζη – «Ζήτησα ψυχολογική υποστήριξη για να κόψω τα ναρκωτικά»

Μαρία Μαρκέζη

"Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου..."

Η Μαρία Μαρκέζη μαζί με την κόρη της, Κιάρα βρέθηκαν στον καναπέ του Dot το μεσημέρι του Σαββάτου. Η μητέρα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» δε δίστασε, μάλιστα, να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση καρδιάς με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει σήμερα.

Ειδικότερα, η Μαρία Μαρκέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια νιώθω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι δύο. Ότι έκανα ένα παιδί και ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά».

«Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μαρκέζη. «Πήγα εκεί για να κάνω τη χάρη στο Ζούλια. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά. Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή».

«Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι» συμπλήρωσε.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Μαρία Μαρκέζη στο Dot…